2015. május 2., szombat

Tupperware Duplafalú Kelesztő - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Tupperware Duplafalú Kelesztő
Űrtartalma:
1, 5 liter
Az edény be van vonva szilikon gumival, ezért hőtartó. Kelesztésnél a hozzávalók melegek legyenek, és meleg vízzel öblítsük ki az edényt mielőtt dolgozni szeretnénk. Nem kell a tálat meleg vízbe állítani a kelesztés ideje alatt, mint a hagyományos kelesztő tálnál.
A fedele merev anyagból készült, így az a kelt tészták készítésénél nem fog felpukkanni, ha megkelt a tésztánk. A fedő közepén található egy belső átlátszó kis fedő, ezen keresztül ellenőrizhetjük, ha elkészült a tészta. A tészták készítésénél nem kell kidolgozni  hólyagosra a hozzávalókat. Elég keverőlapáttal összekeverni, úgy, hogy az edény alján ne maradjon liszt, majd zárjuk rá a fedőt és várjuk meg míg megkel. Ugyanolyan hólyagos tésztát kapunk, mintha kidolgoztuk volna. Ha még lágyabb tésztát szeretnénk, akkor ha megkelt, vegyük le a fedőt, újra keverjük át, majd kelesszük még egyszer.
A tálba bármilyen jól bevált, saját kelt tészta recept elkészíthető.
Edényünk nem csak gyorskelesztésre, hanem élelmiszerek, készételek tárolására, illetve tálalásra is kiválóan alkalmas. Tálaláskor az étel tovább meleg marad a szilikon rétegnek köszönhetően. Kiválóan alkalmas levesestálnak is, de a salátafélék tárolására és tálalására is kiválóan alkalmas, mert nemcsak melegen, hanem hidegen is tartja az ételeket a dupla falának köszönhetően.
Használhatjuk keverőtálnak is, hisz a belső kis fedőt ki lehet pattintani, így belefér a robotgép keverőlapátja. Ha olyan krémet /málnakrém, eperkrém stb. /, vagy esetleg vizes piskótát keverünk, ami fröcskölni szokott, ebben az edénybe bátran összekeverhetjük, nem lesz pepita a csempénk.
Tehát ez egy sokoldalú, többfunkciós edény!
Ára:
2990 Ft 
Átvehető:
azonnal
Szállítás:
Bp. XVII. kerület; Köki és az Örs (itt hetente egyszer)
Postázom is (az aktuális díjszabással)!



Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Az aukció vége: 2015-05-21 21:46
. Tupperware Duplafalú Kelesztő - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése